Allan Olsen besøger Siem

Lørdag d. 29. februar spiller Allan Olsen i Siem Forsamlingshus, til en totalt udsolgt koncert, alle 140 billetter blev revet væk i løbet af 6 dage i foråret 2019.
Allan Olsen har gennem det sidste halve år spillet koncerter i de små forsamlingshuse rundt omkring i landet, også kaldet Olsen på Afveje og nu er turen så kommet til Siem.
Der er mere end 1000 forsamlingshuse i Danmark, hvoraf mange trives og blomstrer. Andre står og falder lidt hen, og det synes Olsen er en skam.
”Det er fine huse med masser af stemning og lokale fortællinger. – Det glæder jeg mig til at få lov at være en del af”.
Ideen til den omfattende turné opstod i kølvandet på Allan Olsens to succesfulde erindringsbøger, Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen. Begge bøger har tilhørsforhold og ophav som omdrejningspunkt, for såvel personligt som professionelt har Olsens liv formet sig som en lang bevægelse mellem randområderne og pulsen i storbyen.
”Jeg har altid haft det fint mellem folk fra udkanterne – folk der frivilligt eller ufrivilligt lever lidt under radaren. De er de sjoveste at være sammen med. – Så nu må vi ud og se, hvad de har at fortælle”.

Vi, bestyrelsen, følte os da lidt beærede, da vi i foråret blev kontaktet og spurgt om vi ville lægge hus til koncerten og JA, det ville vi da hellere end gerne.
Vi er jo altid glade for, at der sker noget i vores forsamlingshus og vi synes selv, at vi kan skabe de bedste rammer omkring en koncert.
Vi lægger vægt på hygge og godt samvær, når vi mødes i Siem Forsamlingshus.

For første gang spilles der koncert i Siem Forsamlingshus, hvor der kun er sat stolerækker op.
Dørene åbnes kl. 19.00 og Allan Olsen går på scenen kl. 20.00, hvor han spiller 2 sæt.
Det vil være muligt at købe et udvalg af Allan Olsens plade- og bogudgivelser ved koncerterne.

Efter sidste nummer, sælges der pølser i den lille sal, hvis man skal have stillet den lille sult og måske gerne vil fortsætte hyggen lidt endnu, inden turen går hjemad.

Nissespil i Siem forsamlingshus

Lise og Erik skal juleaften passes af deres sure moster Theodora, fordi deres forældre skal på fødeafdelingen for at give dem en lillebror.

Moster Teodora hader julen – sådan virkelig hader julen, og bryder sig i øvrigt heller ikke om børn. Og børnene hader virkelig at skulle spise havregrød juleaften.

Det er meget mærkeligt – at moster Theodora kan være søster til deres glade mor, som elsker børn og juleaftner.

Sammen med de nisser, som moster Theodora bor hos – jo, jo, nisser bor der altid, mennesker kommer og går – sætter de sig for at finde ud af, hvorfor moster Theodora er så sur, og hvorfor hun hader julen så meget.

Det er noget med et fotoalbum – noget med en julestjerne og meget med en snu nissenæse.

Faktum bliver – juletræet bliver pyntet, stjerne sat på toppen og en lillebror kommer til verden. Og Theodora finder sit julehumør igen.

 

De medvirkende er:

Moster Theodora:              Natascha Brosbøl

Lise:                                       Elisa Dige Still Bach

Erik:                                       Erik Puggaard

Nisser:                                  Anna Puggaard

Sera Hejlesen

Petra Strand Kudajewski