Terndrup

Fællesskab, gode indkøbsmuligheder, skøn natur og et rigt foreningsliv er nogle af de ting, der kendetegner Terndrup.Til børnefamilien har vi flere institutionstilbud: dagplejere, vuggestuer og børnehaver, en skole fra 0. -9. klassetrin og gode busforbindelser til nærliggende gymnasier. Flere busruter forbinder området, og en X-bus fragter dig direkte til Aalborg eller Hadsund og videre til Århus.

Skal du handle ind, er der både en stor Superbrugs, Fakta og Spar, og skal aftensmaden være nem, tilbyder vores Pizzaria og Grill, Postcafe, Terndrup Idrætscenters Cafeteria eller den smukke Terndrup Kro lækker mad. Også den lokale Bager frister med lækkerier af diverse art. Derudover har vi i byen flere frisører, en fysioterapeut, fodterapeut, tandlæge, lægehus, apotek, bibliotek, el-butik, genbrugsbutik, blomsterbutik, bank, Taxa og turistfart, vognmænd, maskinstationer, håndværksvirksomheder, regionens største møbelhus, og Danmarks største cykelforretning. Måske har vi stadig glemt at nævne nogle.

I Terndrup er vi stolte af, hvad vi har sammen. Hvert år i Pinsen holder vi en stor byfest, der ikke blot samler byen, men også tiltrækker folk fra nær og fjern. Bl.a. er Bilboksning, hoppeborge, Torvedag og Ungdomsdiskotek store trækplastre, der alt sammen er stablet på benene af frivillige fra byen.

De mange frivillige sørger også for, at der er et væld af fritidsaktiviteter i byen. Unge som ældre kan mødes og spille fodbold, håndbold, gå til gymnastik, spejder eller svømme i byens svømmehal, spille badminton, dyrke yoga,stenalder-fit, bikefit eller noget helt andet. Det lokale Idrætscenter danner ramme for et bredt udbud af aktiviteter.

Er du mere til cykel- eller gåture, findes disse i naturskønne omgivelser omkring byen. I f.eks. Terndruplund, Mølleskoven, ved Mølledammen midt i byen eller på heden uden til byen finder du natur og højt til himlen. Mountainbikers vil også blive udfordret i området, og har du ikke en makker, tager andre dig gerne med. Om du er sportsmand eller blot søger et socialt fællesskab, er der noget for enhver smag.

Udover byfesten samles byens borgere til Bankospil, og andre tiltag, arrangeret af byens Borgerforening – eller kan det friste med et spil bridge i byens Medborgerhus? Også Grundlovsdag er der fest i byen, idet den traditionsbundne Grundlovsfest afholdes hvert år under bøgene i Terndruplund og gæstes af kendte politikere og mange tilhørere.

Se mere på terndrupby.dk