HellumFRI fastelavnsløb – for alle!

Som deltager ved HellumFRI fastelavnsløb får I en unik løbeoplevelse, hvor I vil opleve at skolens elever har arbejdet hårdt for at skabe dette nærværende, sjove og en anelse utraditionelle løb. Vi opfordrer derfor børn, unge, forældre, naboer, kollegaer og bedsteforældre til at tage søndag den 4. marts ud af kalenderen, og løbe med.

Tag Jeres børn, naboer og venner under armen og brug søndagen på bevægelse, god mad og store smil – whats not to like!
Det kan også være at du er en af de mere ambitiøse og øvede løbere? – til dig har vi en naturskøn 10 kilometer rute og halvmarathon.

HVEM:
Ved dette løb er ALLE yderst velkomne, unge som gamle. Mindre gode løbere såvel som trænede løbere. Desto flere der bakker op om denne dag, desto bedre.

PROGRAM:
Der tages forbehold for mulige ændringer i programmet)

ANKOMST:
9 – 9:35 Udlevering af startnumre og registrering
9:35 Fælles velkomst
9:45 Børneløbet, 10 kilometer og halvmarathon skydes igang
ca. 11:30 Kåring af vinder ved børneruten + 10 km
ca. 12:30 Kåring af vinder ved halvmarathon
ca. 13:15 – 14:00 Fælles farvel, tak for idag og oprydning (vi modtager meget gerne en hjælpende hånd)

TILMELDING:
Der er følgende betalingsmuligheder
Konto nr; 9812 – 2145601765
MobilePay; (Inger Hjorth) 2289 2487

Information i forbindelse med tilmelding:
VIGTIGT! Ved tilmelding skal der i overførslen skrives følgende; “fornavn”, “efternavn” og “distance” på samtlige deltagere. (eks; Lars Lange, 10km) Hvis én person betaler for flere personer, skal ALLE tilmeldte personers informationer skrives i overførslen.

PRIS:
Fælles for tilmelding til de forskellige ruter er, at der i prisen er inkluderet suppe, fastelavnsboller, slik, frugt, kage, sodavand, vand, diplom og medalje + the/kaffe.

Børneløbet (3,2 km): 75 kroner (deltagere ved denne distance opfordre til at løbe udklædte) Voksne og andre kan også deltage ved denne distance.

10 km og halvmarathon: 125 kr (ved tilmelding på dagen er prisen 150 kr)

TIDTAGNING:
Man er selv ansvarlig for tidstagning og vi opfordrer derfor deltagere til, at registrere sin tid med løbeur, endomondo eller lign. Der vil ved målstregen være et tydeligt stopur, som man alternativt kan måle sin tid efter.

START & RESULTATLISTE:
Startlisten offentliggøres her på facebook i løbet af uge 9. Resultatliste ved de forskellige ruter offentliggøres under begivenheden senest tirsdag den 6. marts 2018.

RUTEBESKRIVELSE:
Fælles for begge ruter gælder, at start og mål er ved HellumFRI og ruterne er tilpasset den smukke og landlige natur ved Hellum.
Børneløbet: Denne rute løber skolens elever ugentligt i skolen, så den kender de alt til. Ruten er på hhv. grus og asfalt og er forholdsvis flad.
10 & halvmarathon: Halvmarathon er et rundeløb, hvor der løbes to omgange på 10 km ruten. Ruten tilpasses således at den opfylder de officielle krav for halvmarathon.

DEPOT:
Der vil være et depot med lækker forplejning – frugt, energibar, sodavand, vand og slik.

BAD/OMKLÆDNING:
Der vil IKKE være mulighed for bad. Der er mulighed for omklædning i fælles omklædningsrum.

BILLEDER: Der er sørget for fotograf som vil tage billeder på dagen, som umiddelbart efter løbet offentliggøres her på hjemmesiden.

Hele HellumFRI glæder sig til at tage imod alle løbere og tilskuere.

Sidste år var vi mere end 120 løbere!

Vel mødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *