SUNDHED FOR PENGENE og LANDSBYSTAFETTEN

Skibsted har været så heldig at have vundet både “Sundhed for Pengene” og “Landsbystafetten” og fejrede begge de store begivenheder i går d. 2, sept.
Der blev afholdt “Årets Største Sæbekassebil Løb” – “Skibsted Cup”. 16 biler havde tilmeldt sig, med deltagelse fra Bælum, Blenstrup, Horsens, St. Brøndum og Skibsted borger. De fart glade racere  kørte i halvanden time (mindst 30 heat mm.) indtil sulten og kaffe tørsten meldte sig.
Efter pølser og vand, kage og kaffe, og en velfortjent puste rum, samledes opmærksomheden om “Junglestien”, hvor den første etape blev indviet med double snore klipning ceremoni. Ung og ældre  brugte hver sin saks til at marker åbning af stien. Små og stor fodder prøvede første etape.
Sidst men ikke mindst optog den “Flyvende Kuffert” alles opmærksomhed og nogle af de yngste prøvede cirkus kunsten. En begivenhedsrig dag med omkring 150 gæster.
Byens borger, foreninger, og håndværker har samarbejdet om “Sundhed for Pengene” og “Landsbystafetten”. De nye brædder på  bord og bænke, som byens  håndværker har sponseret og monteret af frivillige kræfter, blev også indviet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *